Historie op de Veluwe herleeft

Aankondiging “Historie op de Veluwe herleeft” te Zuuk, 13 en 14 juli 2013

25-06-2013 21:33
LEZERSNIEUWS Door: W. Platje
0 reacties
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
Aankondiging “Historie op de Veluwe herleeft” te Zuuk, 13 en 14 juli 2013

De voorbereidingen voor “Historie op de Veluwe herleeft” editie 2013 zijn alweer in volle gang. Als vanouds wordt de nodige ruimte gereserveerd voor het uitstallen van de vele verschillende soorten oldtimers zodat deze door iedereen kunnen worden bewonderd. Hierbij bestaat een groot deel van de oldtimers uit agrarische voertuigen, maar daarnaast zijn ook vrachtwagens, auto’s, motoren, stoommachines en brommers te zien op de show. Voor iedereen die oude tijden wil laten herleven.

Ook dit jaar nemen enkele oldtimerclubs de show in hun tourprogramma op, worden er diverse demonstraties gegeven, en is de organisatie druk doende om enkele aparte bezienswaardigheden naar de show te trekken. Het marktgedeelte bevat een uiteenlopend aanbod aan onderdelen, gebruiksartikelen en andere hobby-zaken, zodat een ieder lekker kan rondsnuffelen. De innerlijke mens kan worden verzorgd in onder andere de consumptietent en ook voor de kinderen valt er weer genoeg te zien en te doen.

Dit gezellige familie-evenement vindt plaats op 13 en 14 juli 2013 in de buurtschap Zuuk in de Gemeente Epe aan de Korte Spiekerweg /Zuukerenkweg (e.e.a. wordt duidelijk met borden aangegeven). Openingstijden: zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Graag wil de organisatie er weer een groot succes van maken, maar dat lukt niet zonder de aanwezigheid van oldtimerliefhebbers, als bezoeker maar ook zeker als deelnemer. Daarom wil de organisatie u graag oproepen om ook dit jaar in grote getale naar Zuuk af te reizen, zodat we er weer een gezellige show van kunnen maken. Voor meer info zie www.scv-oldtimers.nl

Tot ziens op 13 en 14 juli a.s. in Zuuk!

Voor inlichtingen:
p/a Hezeweg 39
8166 AP Emst
tel. 06-54.25.60.76
e-mail: historieopdeveluwe@kpnplanet.nl
SqlXml execution failed. ORA-00936: missing expression
  • Agenda